Routebeschrijving

Per openbaar vervoer

Open Office is uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer. U reist naar Amsterdam CS. U neemt bus 22 of 49 (richting Zaanstraat) of 48 (richting Sloterdijk). De wachttijd bij het busstation bedraagt maximaal ongeveer tien minuten. Stap uit bij de halte “Spaarndammerstraat”, u steekt de straat over en loopt de Hembrugstraat in. De busreis duurt minder dan tien minuten. N.B. voor wie bus 22 neemt: deze rijdt een stuk door de Spaarndammerstraat. De halte Spaarndammerstraat is helemaal aan het eind, aan het begin van de Spaarndammerdijk.

Vanaf station Sloterdijk reist u met bus 48 naar halte “Oostzaanstraat”. Vanaf daar is het 3 minuten lopen naar de Hembrugstraat.

Per auto

Vanaf de ringweg A10 neemt u afslag S102. U volgt de borden richting S101/Centrum. U rijdt ongeveer 1,5 kilometer rechtdoor, de weg gaat dan onder een viaduct door, de S102 gaat hier over in de S101. U slaat nu bij de eerste stoplichten (kruispunt Spaarndammerdijk/Oostzaanstraat) rechtsaf de Oostzaanstraat in. U volgt de weg tot het bord eenrichtingsverkeer. Linksaf is de Hembrugstraat. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kaart

Bekijk Open Office op de kaart van OpenStreetmap.org.